Pozdrowienia dla Dedzia, widzianego ok. 19.30 w Al. Jerozolimskich
Trwałość łożysk kół przednich..
Zwiń
X
-
Trwałość łożysk kół przednich..
Ile przebiegu Waszym zdaniem powinny wytrzymać łożyska przednich kół? Prawe łożysko wymieniałem przy przebiegu 180 tys i w chwili obecnej przy 222 tys ponownie daje o sobie znać. Co moze być przyczyną przedwczesnego zużycia? Część była oryginalnaBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
-
-
190 kkm i jeszcze nie zmieniane, oznak zużycia brak"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris
27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI
oraz E 30 
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Hmm, to ciekawe co ci wsadzili za tą cenę, skoro FAG sam kosztuje 150 pln...Zamieszczone przez rentierprawy przod po 75k km, wymieniane byly tez po 10k km bo cos szumialo, ale okazalo sie, ze to oryginalne oponki
zaplacilem 190 PLN z robocizna w ASO w Bukowinie TatrzanskiejObecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
Gość
Po 80 tysiach tylko prawe, wymiana obydwu (wykruszył się materiał w bieżni). Koszt łozyska 70 zł wymiana własnoręcznie
Komentarz
-
A u mnie wszystkie orginał...
A u mnie wszystkie orginał (ponad 100 kkm) i nie mam żadnych objawów zużycia
U ojca w Octa 1998 AGR były wymienie z tyłu (gdzieś koło 90 kkm) ale prawdopodobnie dlatego że złamasy wymieniający koła zgubili dekielki :evil:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
FAG'a na przod kupowalem w hurtowni w marcu za jakies 95,00 PLN... u jakiegos zdziercy kupujeszZamieszczone przez KmabHmm, to ciekawe co ci wsadzili za tą cenę, skoro FAG sam kosztuje 150 pln...Zamieszczone przez rentierprawy przod po 75k km, wymieniane byly tez po 10k km bo cos szumialo, ale okazalo sie, ze to oryginalne oponki
zaplacilem 190 PLN z robocizna w ASO w Bukowinie Tatrzanskiejbylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
z tego co wiedz to niestety pewnie ja mam poczatkowe objawy lozyska. Slysze to ja skrecam w prawo z troche wieksza predkoscia to pewnie to tez bedzie prawe.... Z wczesniejszych postow wnioskuje ze mam szukac lozyska FAG.... Tak tez zrobie :roll:Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
-
coco -
Witajcie.
Ja wymieniałem lewy przód po 85 k km. Musiałem kupić nieorginalne zapłaciłem coś pod 100 zł (może nawet 90) + za wymiane 50 i powiem Wam że chodzi b. dobrze )do tej pory przejechałem około 40 k km i jest ok. Pytanie czy kupować w ASO i przepłacać.
k
Ja musiałem kupić nieorginalne bo musiałem nie miałem możliwości dojechgać do ASO. :cry:
Pozdro i nie dajcie się wpędzać w koszty w serwisie - zresztą tam też można negocjować ceny.
Bezpiecznej drogi
Przejechane 280 000km TDI 90KM ICE
Ambiente
35 lata
Komentarz
-
-
U mnie tez zaczyna cos huczec - podejrzewalem opony zimowe ale zaraz po zmianie z letnich na zimowe bylo OK teraz zaczelo huczec ... Pytanie czy warto robic jedno kolo czy lepiej od razu dwa ? A swoja droga Octavia zaczyna mnie wkurzac ciagle cos sie dzieje z elektryka ( wylacznik szyby zle dziala, wyl oswietlenia wew w drzwiach zepsul sie, silniczek spryskiwacza nie pompuja na tyl, ) troche wczesniej slizgajace sprze
glo teraz lozysko !! Ludzie to auto ma 2 lata i 70 tys ! Co sie dzieje ? Przypominaja mi sie czasy jak miale rozwalonego CC 700 i wlasnie taie rozne awarie mialem ...
Przed Octa mialem Focusa kupilem 2 latka 20 tys ( tluczonego zreszta) przejechalem 100 tys i poza lacznikami stabilizatora (ponoc typowe) nic nie naprawialem !
Zobaczymy co bedzie dalej .... Na razie nie jestem pewny czy kupno Octavi to byla dobra decyzja ...
Trzymajcie sieCzader
OCTA COMBI 2003 ALH
Komentarz
-
Komentarz