Pozdrowienia dla Dedzia, widzianego ok. 19.30 w Al. Jerozolimskich
Trwałość łożysk kół przednich..
Zwiń
X
-
Trwałość łożysk kół przednich..
Ile przebiegu Waszym zdaniem powinny wytrzymać łożyska przednich kół? Prawe łożysko wymieniałem przy przebiegu 180 tys i w chwili obecnej przy 222 tys ponownie daje o sobie znać. Co moze być przyczyną przedwczesnego zużycia? Część była oryginalnaBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
-
-
190 kkm i jeszcze nie zmieniane, oznak zużycia brak"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALIoraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rentierprawy przod po 75k km, wymieniane byly tez po 10k km bo cos szumialo, ale okazalo sie, ze to oryginalne oponki
zaplacilem 190 PLN z robocizna w ASO w Bukowinie TatrzanskiejObecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
Gość
Po 80 tysiach tylko prawe, wymiana obydwu (wykruszył się materiał w bieżni). Koszt łozyska 70 zł wymiana własnoręcznie
Komentarz
-
A u mnie wszystkie orginał...
A u mnie wszystkie orginał (ponad 100 kkm) i nie mam żadnych objawów zużycia
U ojca w Octa 1998 AGR były wymienie z tyłu (gdzieś koło 90 kkm) ale prawdopodobnie dlatego że złamasy wymieniający koła zgubili dekielki :evil:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KmabZamieszczone przez rentierprawy przod po 75k km, wymieniane byly tez po 10k km bo cos szumialo, ale okazalo sie, ze to oryginalne oponki
zaplacilem 190 PLN z robocizna w ASO w Bukowinie Tatrzanskiejbylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
z tego co wiedz to niestety pewnie ja mam poczatkowe objawy lozyska. Slysze to ja skrecam w prawo z troche wieksza predkoscia to pewnie to tez bedzie prawe.... Z wczesniejszych postow wnioskuje ze mam szukac lozyska FAG.... Tak tez zrobie :roll:Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
-
coco
-
Witajcie.
Ja wymieniałem lewy przód po 85 k km. Musiałem kupić nieorginalne zapłaciłem coś pod 100 zł (może nawet 90) + za wymiane 50 i powiem Wam że chodzi b. dobrze )do tej pory przejechałem około 40 k km i jest ok. Pytanie czy kupować w ASO i przepłacać.k
Ja musiałem kupić nieorginalne bo musiałem nie miałem możliwości dojechgać do ASO. :cry:
Pozdro i nie dajcie się wpędzać w koszty w serwisie - zresztą tam też można negocjować ceny.
Bezpiecznej drogiPrzejechane 280 000km TDI 90KM ICE
Ambiente
35 lata
Komentarz
-
-
U mnie tez zaczyna cos huczec - podejrzewalem opony zimowe ale zaraz po zmianie z letnich na zimowe bylo OK teraz zaczelo huczec ... Pytanie czy warto robic jedno kolo czy lepiej od razu dwa ? A swoja droga Octavia zaczyna mnie wkurzac ciagle cos sie dzieje z elektryka ( wylacznik szyby zle dziala, wyl oswietlenia wew w drzwiach zepsul sie, silniczek spryskiwacza nie pompuja na tyl, ) troche wczesniej slizgajace sprze
glo teraz lozysko !! Ludzie to auto ma 2 lata i 70 tys ! Co sie dzieje ? Przypominaja mi sie czasy jak miale rozwalonego CC 700 i wlasnie taie rozne awarie mialem ...
Przed Octa mialem Focusa kupilem 2 latka 20 tys ( tluczonego zreszta) przejechalem 100 tys i poza lacznikami stabilizatora (ponoc typowe) nic nie naprawialem !
Zobaczymy co bedzie dalej .... Na razie nie jestem pewny czy kupno Octavi to byla dobra decyzja ...
Trzymajcie sieCzader
OCTA COMBI 2003 ALH
Komentarz
-
Komentarz